Українська романтична комедія «Смак свободи» з'явиться на Netflix

фото: сторінкастрічки «Смак свободи» у Facebook

На Netflix стрічку можна буде переглянути з 28 серпня

Українська стрічка «Смак свободи» про високу українську кухню, режисера Олександра Березаня, з'явиться стримінговій платформі Netflix. Про це інформує Держкіно. 

Вказано, що на Netflix стрічку можна буде переглянути з 28 серпня. 

Фільм знятий за мотивами рецептів Ольги Франко. Її кулінарна книга «Перша українська загальнопрактична кухня» була натхненням для творців стрічки. 

«Смак свободи» розкриває історію головної героїні Варі, роль якої виконала акторка і блогерка Ірина Кудашова. Варя понад усе мріє присвятити життя улюбленій справі – кулінарії. На її шляху чимало перешкод, але коли ти щиро чогось прагнеш та маєш сміливість мріяти, усі двері зрештою відчиняються.

У головних ролях стрічки задіяні Ірина Кудашова, Ірма Вітовська, Костянтин Темляк, Томаш Собчак, Тетяна Малкова, Римма Зюбіна, Віктор Стороженко.

Нагадаємо, прем’єра першого українського серіалу «Перші дні» відбулася 1 листопада 2023 року на Netflix в Україні й низці європейських країнах: Польщі, Чехії, Словаччині, Румунії, Угорщині, Молдові, балтійських та балканських країнах.

До слова, документальний фільм Алана Бадоєва «Довга доба» вийшов на Netflix – прем’єра стрічки, до створення якої долучилися 12 тис. українців, відбулася 1 травня. «Довга Доба» Алана Бадоєва – це документальна подорож життям українців під час війни. Кожна історія у стрічці – кіно, яке знімали люди на свої ґаджети. Цей проєкт є не просто ще одним фільмом про війну, а унікальним свідченням трагічних подій і злочинів Росії очима українців, щоб ніхто та ніколи не зміг переписати нашу історію.

Читайте також: Netflix повертається в Росію? Деякі серіали на платформі знову мають російський дубляж