ЗМІ запідозрили Джонні Деппа в романі з росіянкою, молодшою за нього на 33 роки

Американський актор Джонні Депп з новою дівчиною
фото: Backrid

Прихильники відзначають, що нова дівчина Джонні Деппа схожа на його колишню дружину – Ембер Герд

Голлівудський актор Джонні Депп зустрічається з росіянкою Юлією Власовою: пару вже кілька разів бачили разом. Про це повідомляє Bild.

За даними ЗМІ, 61-річний Депп та його 28-річна обраниця разом «засвітились» у Празі та у Лондоні.

З відкритих джерел відомо, що Власова народилась у Свердловській області РФ, навчалась у Московському інституті міжнародних відносин та у чеському місті Пльзень. Згодом переїхала до чеської столиці, де відкрила салон краси. Власова працює моделлю, займається йогою та багато подорожує.

фото з відкритих джерел

За повідомленнями, актор познайомився з росіянкою ще 2021 року, на кінофестивалі у Карлових Варах. Джерела британського видання Daily Mail повідомили, що Депп і Власова у вільних стосунках і протягом двох років періодично зустрічаються «то тут, то там».

Сама росіянка не коментує повідомлення про стосунки з Деппом, проте один раз вона опублікувала у сторіз Instagram фото, де вони з Деппом поклали руки на коліна один одного. У ЗМІ додають, що Власова схожа на колишню дружину Джонні Деппа – Ембер Герд.

Нагадаємо, акторка Ембер Херд врегулювала конфлікт із колишнім чоловіком Джонні Деппом: вона виплатить йому $1 млн замість призначених судом $8 млн. Джонні Депп та Ембер Херд розлучилися у 2017 році. У шлюбі вони прожили 18 місяців.

До слова, акторка Лілі-Роуз Депп, дочка відомого актора Джонні Деппа та співачки Ванесси Параді, розсекретила свої нові стосунки. Обраницею моделі стала американська реперка Даніель Бальбуена, яка відома під псевдонімом 070 Shake.

Читайте також: