Тіна Кароль емоційно розповіла, як її фонд допомагає людям на Херсонщині

Фонд Тіни Кароль закуповує усе необхідне для людей на Херсонщині
фото з відкритих джерел

Українці продовжують надсилати допомогу в Херсонську область, рятуючи людей від потопу

Волонтери, блогери та знаменитості продовжують надсилати допомогу в Херсонську область, де протягом кількох днів люди перебувають у пеклі через знищення греблі. Після трагедії з підривом країною-терористкою Каховської ГЕС українська співачка Тіна Кароль долучила свій фонд до допомоги постраждалим людям.

На сторінці в Instagram Тіна Кароль розмістила емоційне відеозвернення, у якому повідомила, що разом зі своїм благодійним фондом закупила човни, штани-броди та жилети, які відправляє до Херсона.

«Дякую моїм чарівницям у фонді. Херсоне, тримайся!» – звернулася Кароль.

Нагадаємо, що фонд Тіни Кароль працює вже протягом дев’яти років і був створений для допомоги онкохворим дітям. З початком повномасштабної війни фонд співачки також почав допомагати українським захисникам та захисницям.

Нагадаємо, що внаслідок підриву російськими окупантами Каховської ГЕС 6 червня дніпровська вода затоплює населені пункти по обидва береги Херсонської області.

Додамо, що українські зірки не залишилися байдужими до катастрофи на Каховській ГЕС, оперативно відреагувавши на цинізм окупантів, які здатні лише підло нищити, вбивати та стирати все живе з лиця землі.

Раніше повідомлялося, що російські окупанти підірвали Каховську ГЕС, яка знаходиться за декілька кілометрів від тимчасово окупованого міста Нова Каховка на Херсонщині. Незабаром вода дістане критичного рівня: починається евакуація з небезпечних районів.

Нагадаємо, що російські окупанти підірвали Каховську ГЕС з метою тиску на сили оборони та Україну в цілому. 

Читайте також: Руслана опублікувала щемливі архівні кадри з Каховської ГЕС (відео)