Андрій Борячук: Шевченко сказав нам, щоб ми не опускали голови

Андрій Борячук
Фото Павла Кубанова

За словами гравця, наставник зауважив, що у другому таймі матчу зі словаками українці зіграли добре

Андрій Шевченко сказав, що футболістам збірної України не варто опускати голови після розгромної поразки у матчі Ліги націй зі Словаччиною (1:4).

Про це після зустрічі у Трнаві розповів дебютант «синьо-жовтих» Андрій Борячук, передає кореспондент «Главкома» зі Словаччини.

«Не буду брехати: хвилювання було, але не таке, щоб аж тремтіли коліна. Це все ж перша гра на такому рівні, але старався подавити це хвилювання та сконцентруватися на поєдинку», - сказав він.

«Дай бог, щоб ця моя гра була не останньою за збірну. Звичайно, працюватиму, щоб виходити частіше. Андрій Шевченко сказав нам, щоб ми не опускали голову, зазначив, що другий тайм був кращим, аніж перший. Будемо рухатися далі», - додав гравець.

Борячук зазначив, що у звітній зустрічі у нього, можливо, не дуже добре виходили відкривання.

«У нас був трикутник: я, Коноплянка і Циганков. Напевне, я низько «сідав». У перерві Шевченко тон не підвищував, просто пояснив нам, що потрібно не опускати голови. Бо у всіх був не дуже хороший настрій після таких двох курйозних голів. Тренер сказав, що не потрібно нікого звинувачувати, а треба грати у той футбол, який ми будемо пропонувати супернику», - пояснив він.

На запитання, чи не було йому як нападнику незвично виходити на поле під номером «3», Андрій відповів з невеликою посмішкою: «Чесно скажу, не обирав номер. Який дали, такий і взяв».

Окрім того, Борячук вважає, що з мотивацією на поєдинок з Туреччиною проблем не буде, адже це дуже сильна команда.