Батько гравця київського «Динамо» заявив, що його син переходить у бразильський клуб

«Сантос» навіть готовий віддати за Гонсалеса когось зі своїх гравців

Парагвайський півзахисник «Динамо» Дерліс Гонсалес може перейти на правах оренди у «Сантос».

Про це заявив батько футболіста Пабло Гонсалес AM1080.

«Динамо» та «Сантос» досягли домовленості. Це буде оренда на рік. Залишилося тільки узгодити деталі. У Дерліса із «Сантосом» є усна домовленість», - сказав він.

За інформацією Globo, «Сантос» справді зацікавлений Дерлісом, але ще рано говорити, що трансфер остаточно узгоджений, передає ua-football.com.

Контракт Гонсалеса з «Динамо» діє ще два роки. У минулому сезоні 24-річний футболіст взяв участь у 33 матчах, забив три голи та віддав сім результативних передач.

Президент «Динамо» Ігор Суркіс не приховував, що клуб готовий вислухати пропозиції по трансферу парагвайця.

Окрім Дерліса, «Сантос» також незабаром може підписати капітана збірної Коста-Рики Браяна Руїса й уругвайського хавбека Карлоса Санчеса.

Як інформує dynamomania.com з посиланням на UOL Esporte, «Сантос» готовий відправити замість Гонсалеса у «Динамо» когось з наступних гравців: 30-річного колумбійського форварда Джонатана Копете, 29-річного аргентинського півзахисника Еміліано Веккьо чи 23-річного бразильського півзахисника Вітора Буено.

Якщо ці гравці не влаштують киян, то «Сантос» готовий запропонувати натомість 24-річного захисника Даніеля Гедеша, 25-річного півзахисника Алісона чи 24-річного півзахисника Жеана Моту.