Боксер Усик: Політики не люблю, бо там мало правди

Олександр Усик

На думку Олександра Усика, людина має бути схожою на бджолу, постійно щось будувати: «От почнемо будувати – буде все добре, а поки що тільки багато розмов»

На думку Олександра Усика, людина має бути схожою на бджолу, постійно щось будувати: «От почнемо будувати – буде все добре, а поки що тільки багато розмов».

Український боксер Олександр Усик розповів, що йому не подобається політика, бо там мало правди, мало дій, мало роботи. За його словами, ми маємо бути творчими, бути бджолами, що будують.

«От почнемо будувати – буде все добре, а поки що тільки багато розмов, - говорить Олександр в інтерв’ю виданню «Гордон». - Якщо людина щось сказала, то має те і  зробити. А якщо говорить і не робить…Усе».

Нагадаємо, Олександр Усик народився у Сімферополі. Абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі, олімпійський чемпіон, чемпіон світу, чемпіон Європи, багаторазовий чемпіон України.

У липні цього року став абсолютним чемпіоном світу Всесвітньої боксерської суперсерії WBSS, перемігши у Москві осетина Мурата Гассієва, який представляв Росію.