«Черкаські Мавпи» представили новий клубний стиль

Фото взяте з ресурсу ukrbasket.net

«Черкаські Мавпи» напередодні Суперкубку презентували новий клубний стиль

Сьогодні в Черкасах відбулася передсезонна прес-конференція «Черкаських Мавп», в якій взяли участь капітан команди Олександр Кольченко, головний тренер Максим Міхельсон та директор клубу Володимир Гриценко.

Гриценко презентував новий стиль, який чемпіон України матиме цього сезону.

Головним лозунгом сезону 2018/2019 стала фраза «Творимо історію!».

А в основу сезонної візуалізації ліг дизайн сезону-2007/08. Саме тоді «Черкаські Мавпи» востаннє виступали у єврокубках.

Після редизайну у малюнку з’явилася чемпіонська корона.

За словами капітана «Черкаських Мавп» Олександра Кольченка, він з нетерпінням чекає першого домашнього матчу, який його команда проведе завтра у межах Суперкубку України:

«Я відчуваю, що наша команда – це велика родина. Мало де можна зустріти такий колектив, навколо якого відчуваєш особливу атмосферу. Я знову повернувся у Черкаси і відчуваю тепло, яке йде від уболівальників, вони дуже привітні, у місті багато людей які знаються на баскетболі і віддають частину свого життя цій грі. Все це не забувається і залишається у пам'яті надовго. Завтра у нас черговий виклик – нам потрібно вдало дебютувати перед власною публікою. Команда зробить усе можливе задля цього і дуже хочу, аби уболівальники допомогли нам своєю підтримкою», - сказав він.

Нагадаємо, вже завтра, 23 вересня, «Черкаські Мавпи» та «Дніпро» проведуть перший матч Суперкубку України. Початок матчу – 14:00.