Долгополов, Стаховський і Марченко втрачають, Цуренко піднімається у рейтингу

Олександр Долгополов. Фото Getty Images

Опубліковані нові рейтинги ATP та WTA з тенісу

В оновленому рейтингу АТР за 6 листопада одразу троє українців втратили по кілька рядків.

Перша ракетка України Олександр Долгополов, який достроково закінчив сезон і пропустив останній Masters у Парижі, змістився з 37-го місця на 39-е, інформує xsport.ua.

Що ж стосується Сергія Стаховського й Іллі Марченко, які не виступали на минулому тижні на міжнародній арені, то вони також не можуть похвалитися високими результатами.

Стаховський втратив відразу шість позицій і тепер знаходиться на 110-му рядку, а Марченко погіршив своє становище на чотири пункти і закріпився на 195-му місці.

У топ-10 за підсумками тижня відбулися значні зміни. З десятки найсильніших тенісистів планети вибули британець Енді Маррей і серб Новак Джокович, які, як і Долгополов, пропускають залишок сезону.

Тепер замість них в еліту світового рейтингу потрапили новоспечений переможець турніру у Парижі Джек Сок, який дебютував у топ-10 на цьому тижні, а також іспанець Пабло Карреньо-Буста.

Свої позиції у рейтингу АТР змогли поліпшити й інші гравці з десятки найсильніших. Німець Александр Звєрєв вперше у кар'єрі піднявся на третій рядок, а австрієць Домінік Тім – на четвертий.

Болгарин Григор Димитров, швейцарець Стен Вавринка та бельгієць Давид Гоффен, у свою чергу, синхронно додали по дві позиції та тепер посідають шосте, сьоме та восьме місця відповідно.

[TWITTER]

[/TWITTER]

Щодо українських тенісисток, то Еліна Світоліна, Катерина Козлова та Катерина Бондаренко зберегли місця, які мали до цього. А от Леся Цуренко змогла піднятися на один рядок – тепер вона 42-га.

[TWITTER]

[/TWITTER]