Долгополов, Стаховський і Марченко втрачають, Цуренко піднімається у рейтингу

Долгополов, Стаховський і Марченко втрачають, Цуренко піднімається у рейтингу
Олександр Долгополов. Фото Getty Images

Опубліковані нові рейтинги ATP та WTA з тенісу

В оновленому рейтингу АТР за 6 листопада одразу троє українців втратили по кілька рядків.

Перша ракетка України Олександр Долгополов, який достроково закінчив сезон і пропустив останній Masters у Парижі, змістився з 37-го місця на 39-е, інформує xsport.ua.

Що ж стосується Сергія Стаховського й Іллі Марченко, які не виступали на минулому тижні на міжнародній арені, то вони також не можуть похвалитися високими результатами.

Стаховський втратив відразу шість позицій і тепер знаходиться на 110-му рядку, а Марченко погіршив своє становище на чотири пункти і закріпився на 195-му місці.

У топ-10 за підсумками тижня відбулися значні зміни. З десятки найсильніших тенісистів планети вибули британець Енді Маррей і серб Новак Джокович, які, як і Долгополов, пропускають залишок сезону.

Тепер замість них в еліту світового рейтингу потрапили новоспечений переможець турніру у Парижі Джек Сок, який дебютував у топ-10 на цьому тижні, а також іспанець Пабло Карреньо-Буста.

Свої позиції у рейтингу АТР змогли поліпшити й інші гравці з десятки найсильніших. Німець Александр Звєрєв вперше у кар'єрі піднявся на третій рядок, а австрієць Домінік Тім – на четвертий.

Болгарин Григор Димитров, швейцарець Стен Вавринка та бельгієць Давид Гоффен, у свою чергу, синхронно додали по дві позиції та тепер посідають шосте, сьоме та восьме місця відповідно.

Щодо українських тенісисток, то Еліна Світоліна, Катерина Козлова та Катерина Бондаренко зберегли місця, які мали до цього. А от Леся Цуренко змогла піднятися на один рядок – тепер вона 42-га.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: