Гармаш розповів, чому ліз до арбітра, та перепросив у партнерів по команді

Світлина взята з football24.ua

За словами Дениса, він не такий, яким його вважають усі

Півзахисник «Динамо» Денис Гармаш прокоментував гру проти «Лаціо» та своє вилучення.

За його словами, він просто хотів поговорити, але аж ніяк не сперечатися з арбітром, інформує «Футбол 24».

«Ми передивилися останні матчі «Лаціо» та були готові до цієї гри. Я вважаю, що перший тайм добре відіграли у захисті, але погано у нападі. У другому таймі навпаки: в атаці добре, а у захисті погано», - почав він.

«В принципі, гра була така, як ми очікували. Вони багато контролювали м'яч, вдома добре грають, але ми використали свої можливості на контратаках», - пояснив Гармаш.

Окремо Денис прокоментував епізод зі своїм вилученням після фінального свистка.

«Морозюк зробив фол майже біля лінії поля, а Лукас взяв і пересунув м'яч метрів на десять вперед, і просто ввів у гру. Після цього нам ледве не забили гол, коли влучили у стійку. Я просто хотів запитати, чому арбітр, який був обличчям до епізоду, дозволив так зробити», - розповів він.

«У нас в Україні відразу свистять і пересувають м'яч на потрібне місце. Я лише хотів його запитати про це, а партнери підскочили, бо думали, що я ніби збираюся на нього накинутися, і вийшла така ситуація», - продовжив Гармаш.

Денис додав, що потім поговорив з партнерам.

«Усе нормально. Це все емоції. Я не такий, як всі вважають. Лише хотів запитати, чому так відбулося, бо ми ледь не пропустили через це гол, я переживав за результат», - відрився Гармаш.

«Звичайно, хотілося б зіграти у матчі-відповіді. Дуже прикро, але сподіваюся, що ми прийдемо далі. Я думаю, що зараз у нас хороші шанси», – підсумував він.