Госпіталь, створений на кортах US Open, покинув останній коронавірусний пацієнт

Так виглядали корти Billie Jean King National Tennis Center впродовж останніх двох місяців
Фото - ATP Tennis

Медустанова була розрахована на 470 пацієнтів

Госпіталь, створений в Billie Jean King National Tennis Center в Нью-Йорку, де відбувається тенісний US Open, був закритий, повідомляє Tennis World USA. Медустанову вирішили закрити після того, як її покинув останній пацієнт.

Госпіталь створили у березні, щоб допомогти Нью-Йорку впоратися з пандемією коронавірусу. Медичний заклад встановили на місці 12 тенісних кортів, він був розрахований на 470 пацієнтів.

«Шпиталь офіційно закритий. Ми звертаємо все. Співробітники будуть тут ще протягом наступних трьох-чотирьох тижнів, щоб все розібрати, продезінфікувати і підготувати центр до відновлення звичної роботи. Радий, що цей період закінчено. Тепер ми рухаємося в правильному напрямку», - сказав директор з операцій тенісного центру Денні Зауснер.

При цьому центр досі використовується для розподілу гуманітарної допомоги. Передбачається, що ця робота завершиться до 22 травня.

Загалом у Нью-Йорку коронавірусом заразилося понад 350 тисяч людей. Померло – 22 619. Це – найбільша кількість у Сполучених Штатах.