Госпіталь, створений на кортах US Open, покинув останній коронавірусний пацієнт

Госпіталь, створений на кортах US Open, покинув останній коронавірусний пацієнт
Так виглядали корти Billie Jean King National Tennis Center впродовж останніх двох місяців
Фото - ATP Tennis

Медустанова була розрахована на 470 пацієнтів

Госпіталь, створений в Billie Jean King National Tennis Center в Нью-Йорку, де відбувається тенісний US Open, був закритий, повідомляє Tennis World USA. Медустанову вирішили закрити після того, як її покинув останній пацієнт.

Госпіталь створили у березні, щоб допомогти Нью-Йорку впоратися з пандемією коронавірусу. Медичний заклад встановили на місці 12 тенісних кортів, він був розрахований на 470 пацієнтів.

«Шпиталь офіційно закритий. Ми звертаємо все. Співробітники будуть тут ще протягом наступних трьох-чотирьох тижнів, щоб все розібрати, продезінфікувати і підготувати центр до відновлення звичної роботи. Радий, що цей період закінчено. Тепер ми рухаємося в правильному напрямку», - сказав директор з операцій тенісного центру Денні Зауснер.

При цьому центр досі використовується для розподілу гуманітарної допомоги. Передбачається, що ця робота завершиться до 22 травня.

Загалом у Нью-Йорку коронавірусом заразилося понад 350 тисяч людей. Померло – 22 619. Це – найбільша кількість у Сполучених Штатах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: