Хацкевич: Вам краще не знати, що я сказав хлопцям у перерві матчу

Олександр Хацкевич. Фото: ФК «Динамо»

Наставник «Динамо» прокоментував перемогу своєї команди над «Скендербеу»

Ті моменти, які гравці «Динамо» мали в першому таймі, вони зобов'язані були реалізовувати.

Про це заявив головний тренер столичного клубу Олександр Хацкевич, який прокоментував перемогу над «Скендербеу» (3:1) у 1 турі Ліги Європи.

«Як і три дні тому у грі чемпіонату (матч проти «Олександрії», – прим.), у нас тайми теж відрізнялися у плані агресивної гри в атаці. В чому причина? У тому, що два центральні захисники, від яких потрібний швидкий початок атак, зміна напрямку, дуже багато грали поперек і назад. Це неправильно. У нас не було гравця між лініями, який вів би гру і загострював її», - зазначив він.

«У другому таймі був потужний початок, дуже здорово увійшов в гру Мораєс. Після другого м'яча ми вже контролювали хід гри. Головне, що ми добилися перемоги в першій грі. Що я сказав хлопцям у перерві? Вам краще не знати, що я сказав», - запевнив Хацкевич.

За його словами, «Динамо» забов'язано було реалізовувати свої моменти у першому таймі.

«Ті моменти, які ми мали в першому таймі, ми зобов'язані були реалізовувати. Одна справа, якщо рахунок 2:0 або 3:0... Я про момент, коли Денис Гармаш віддавав передачу поперек з трьох метрів. Потім і Гонсалес зробив те ж саме», - сказав тренер.

«Потрібно брати відповідальність на себе. Якби ми на той час вже відкрили рахунок, все це було б красиво. Але умовного способу в футболі немає. Потрібно спочатку добитися результату, а потім вже грати красиво», - цитує Хацкевича офіційний сайт «Динамо».