Команда легендарного Менні Пакьяо хоче бою проти Ломаченка восени цього року

Василь Ломаченко та Менні Пакьяо. Фото AFP

Тільки відбутися така зустріч може за кількох умов

Запланований на 15 липня у Малайзії поєдинок проти «звичайного» чемпіона WBA у вазі до 66,7 кг Лукаса Маттіссе (39-4, 34 КО) не стане останнім для легендарного Менні Пакьяо (59-7-2, 38 КО).

За словами самого філіппінця, його останній поєдинок повинен відбутися у нього на батьківщині.

«Але до пенсії я збираюся ще трохи побоксувати», - заявив єдиний в історії боксу спортсмен, якому вдалося стати чемпіоном світу у восьми вагових категоріях..

Радник Пакьяо Майкл Конч вважає, що, у разі поразки від Маттіссе, філіппінцю доведеться підкоригувати плани.

«Якщо Пакьяо не вдасться побити Маттіссе, то значить пора закінчувати. Жодної недооцінки бути не може. Ми знаємо, що аргентинець реально небезпечний. Це – не прохідний поєдинок, як було з Брендоном Ріосом», - пояснив він.

Конч як і раніше запевняє, що мета – організувати для Пакьяо восени поєдинок проти лідера P4P українця Василя Ломаченка (10-1, 8 КО).

«Якщо у бою з Маттіссе Пакьяо буде виглядати здорово. Якщо він переможе, якщо не буде травми чи розсічення, тоді ми зустрінемося восени з Ломаченком. Зрозуміло, що і Ломаченку спершу належить здобути перемогу. Бачите, скільки всяких «якщо», - зауважив він.

Ломаченко 12 травня у Нью-Йорку дебютує у легкій вазі (до 61,2 кг) поєдинком проти чемпіона WBA та володаря титулу журналу The Ring Хорхе Лінареса (44-3, 27 КО) з Венесуели.