Команда легендарного Менні Пакьяо хоче бою проти Ломаченка восени цього року

Команда легендарного Менні Пакьяо хоче бою проти Ломаченка восени цього року
Василь Ломаченко та Менні Пакьяо. Фото AFP

Тільки відбутися така зустріч може за кількох умов

Запланований на 15 липня у Малайзії поєдинок проти «звичайного» чемпіона WBA у вазі до 66,7 кг Лукаса Маттіссе (39-4, 34 КО) не стане останнім для легендарного Менні Пакьяо (59-7-2, 38 КО).

За словами самого філіппінця, його останній поєдинок повинен відбутися у нього на батьківщині.

«Але до пенсії я збираюся ще трохи побоксувати», - заявив єдиний в історії боксу спортсмен, якому вдалося стати чемпіоном світу у восьми вагових категоріях..

Радник Пакьяо Майкл Конч вважає, що, у разі поразки від Маттіссе, філіппінцю доведеться підкоригувати плани.

«Якщо Пакьяо не вдасться побити Маттіссе, то значить пора закінчувати. Жодної недооцінки бути не може. Ми знаємо, що аргентинець реально небезпечний. Це – не прохідний поєдинок, як було з Брендоном Ріосом», - пояснив він.

Конч як і раніше запевняє, що мета – організувати для Пакьяо восени поєдинок проти лідера P4P українця Василя Ломаченка (10-1, 8 КО).

«Якщо у бою з Маттіссе Пакьяо буде виглядати здорово. Якщо він переможе, якщо не буде травми чи розсічення, тоді ми зустрінемося восени з Ломаченком. Зрозуміло, що і Ломаченку спершу належить здобути перемогу. Бачите, скільки всяких «якщо», - зауважив він.

Ломаченко 12 травня у Нью-Йорку дебютує у легкій вазі (до 61,2 кг) поєдинком проти чемпіона WBA та володаря титулу журналу The Ring Хорхе Лінареса (44-3, 27 КО) з Венесуели.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: