Ломаченко порадив прихильникам Лінареса не ставити на Хорхе, щоб не залишитися бездомними

Окрім того, Василь запропонував парі своєму супернику

Український чемпіон світу у другій напівлегкій вазі за версією WBO Василь Ломаченко (10-1, 8 КО) запропонував Хорхе Лінаресу парі з внеском у розмірі 100 000 доларів.

«У нас все добре, закінчили чергову спаринг-сесію. Все йде за планом. Закінчилися вихідні, ми відпочили і починаємо новий тиждень з новими силами», - розповів українець в ефірі каналу ESNEWS на YouTube.

«Що я можу сказати про Хорхе Лінареса? Я не буду говорити, що він робить погано, а лише те, що у нього добре виходить. Він добре рухається, добре відчуває дистанцію, серійний, швидкий, розумний, може потужно вдарити, боксер високого класу», - додав боксер.

На твердження, що Лінарес сказав, що «люди можуть ставити «хату» на його перемогу», Василь відповів, що багато людей можуть залишитися бездомними.

«Якщо він такий впевнений, то я пропоную парі – нехай поставить сам на себе 100 тисяч доларів, а я поставлю на себе. Хто переможе, той забере 200 тисяч», - заявив Ломаченко.

«Я можу поставити і 200-300 тисяч, але у нього велика команда і частина гонорару піде не на його рахунок. Я боюся його розорити. Я готовий і на всі гроші зіграти, але сумніваюся, що він на це піде», - цитує українця Tribuna.com.

Бій Ломаченко – Лінарес відбудеться 12 травня у Madison Square Garden.