Ломаченко порадив прихильникам Лінареса не ставити на Хорхе, щоб не залишитися бездомними

Ломаченко порадив прихильникам Лінареса не ставити на Хорхе, щоб не залишитися бездомними

Окрім того, Василь запропонував парі своєму супернику

Український чемпіон світу у другій напівлегкій вазі за версією WBO Василь Ломаченко (10-1, 8 КО) запропонував Хорхе Лінаресу парі з внеском у розмірі 100 000 доларів.

«У нас все добре, закінчили чергову спаринг-сесію. Все йде за планом. Закінчилися вихідні, ми відпочили і починаємо новий тиждень з новими силами», - розповів українець в ефірі каналу ESNEWS на YouTube.

«Що я можу сказати про Хорхе Лінареса? Я не буду говорити, що він робить погано, а лише те, що у нього добре виходить. Він добре рухається, добре відчуває дистанцію, серійний, швидкий, розумний, може потужно вдарити, боксер високого класу», - додав боксер.

На твердження, що Лінарес сказав, що «люди можуть ставити «хату» на його перемогу», Василь відповів, що багато людей можуть залишитися бездомними.

«Якщо він такий впевнений, то я пропоную парі – нехай поставить сам на себе 100 тисяч доларів, а я поставлю на себе. Хто переможе, той забере 200 тисяч», - заявив Ломаченко.

«Я можу поставити і 200-300 тисяч, але у нього велика команда і частина гонорару піде не на його рахунок. Я боюся його розорити. Я готовий і на всі гроші зіграти, але сумніваюся, що він на це піде», - цитує українця Tribuna.com.

Бій Ломаченко – Лінарес відбудеться 12 травня у Madison Square Garden.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: