Маліновський: У нас було завдання виграти групу у Лізі націй, ми його виконали

Руслан Маліновський
Фото Павла Кубанова

А Яремчук, на думку Руслана, заб'є свій дебютний м'яч за збірну у наступному матчі

Півзахисник збірної України Руслан Маліновський, який став автором переможного м’яча «синьо-жовтих» у матчі четвертого туру Ліги націй проти команди Чехії (1:0), підбив підсумки гри у Харкові.

За словами футболіста, був важкий матч, і українські гравці віддали грі всі свої сили, інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

«Вийшов цікавий поєдинок. Ми забили м'яч, виклалися, багато пресингували у середині поля. На мій погляд, супермоментів у чехів не було, вважаю, що ми створили більше гольових ситуацій і могли спокійно вирішувати долю матчу на свою користь раніше, якби забили другий м'яч», - сказав він.

«Зараз ми на хорошій хвилі, граємо розкуто. Домоглися результату – і тепер треба так і продовжувати, щоб у наступних поєдинках теж вигравати», - додав Маліновський.

За словами Руслана, Андрій Шевченко говорив, щоб при атаках він мусив не сильно забігати вперед і бути у тій зоні, звідки можна пробити.

«Добре, що вийшло забити. Із першої спроби не влучив, але друга виявилася вдалою», - пояснив він.

«Тренер просив розтягувати суперника. Коли це виходило, у нас була перевага. Яремчуку не пощастило, але він віддав гольову передачу. Нічого страшного, упевнений, у наступному матчі заб'є», - продовжив гравець.

«Як сказав Андрій Шевченко, треба рухатися крок за кроком. У нас було завдання виграти цю групу, ми його виконали. У наступному місяці у нас два матчі, гратимемо та намагатимемося покращувати свою гру. Потрібно продовжувати налагоджувати зв'язки. На нас чекають цікаві поєдинки», - підсумував Маліновський.