Шаран: Ця перемога над «Шахтарем» справді історична

Володимир Шаран

Головний тренер ФК «Олександрія» не стримував позитивних емоцій після матчу

Головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран прокоментував перемогу над «Шахтарем» (2:1).

За його словами, емоцій у роздягальні дуже багато позитивних.

«Ми дуже довго йшли до цієї перемоги і завжди вірили в наших хлопців. Спасибі президенту, який вірив у тренерський штаб. Ми знали, що рано чи пізно заробимо очки в матчі проти «Шахтаря» або «Динамо», - сказав він.

«Це справді історична перемога. Хлопці віддавалися на полі. І головне – не уло такого, що ми граємо у «бий вперед – гра прийде». Полярус вийшов форвардом через те, що він також грав нападника у минулому сезоні у Харкові проти «Шахтаря», і зіграв непогано», - додав наставник.

За словами Шарана, вирішили нічого не вигадувати, тим більше, що у нього є дуже хороша швидкість.

«Нарешті дочекалися і передач від Бацули, який дуже добре проявляв себе на тренуваннях. Ми прекрасно знали, що у «Шахтаря» буде багато моментів біля наших воріт. Було і везіння, і хороша гра Паньківа, але і у нас було достатньо моментів, могли забивати у другому таймі і третій гол», - зауважив тренер.

«Це все робота не тренуваннях, ми спокійно готувалися. Я бачив, що хлопці були психологічно вбиті, тому що ми не поступалися іншим командам по грі, крім другого тайму з «Динамо». Ми знали, що рано чи пізно нас прорве», - підсумував він.