Суркіс розповів, що за Ярмоленком особисто прилітав президент «Боруссії»

Президент київського клубу розповів про деталі переговорів щодо трансферу Андрія.

Ігор Суркіс побажав усього найкращого Андрію Ярмоленку в «Боруссії», а вболівальникам подякував за банер на адресу футболіста.

Як інформує офіційний сайт клубу, на думку президента «Динамо», Ярмоленко зробив усе, що міг, а він зі свого боку зробив усе, що залежало від нього.

«Я йому обіцяв, що він буде грати у топ-клубі, і свого слова дотримав. Усе склалося добре і для клубу, і для футболіста. Ця пропозиція від топ-клубу, яка заслуговувала на увагу. Президент дортмундського клубу виділив час, прилетів до мене на зустріч, ми з ним переговорили, і протягом півтори години вирішили всі питання», - сказав він.

«А коли втручаються різні агенти або не приходять листи до клубу, я взагалі не розмовляю. Не люблю жити чутками. Якщо я хочу когось придбати - надсилаю листа до клубу. Так саме сталося й у нас. У листі президент «Боруссії» попросив призначити зустріч, під час якої ми все обговорили та прийняли рішення», - додав Суркіс.

За його словами, він сказав про це все Андрію, і той був дуже задоволений, адже «Боруссія» - той клуб, у якому Ярмоленко мріяв грати.

«Якщо Ярмоленко захоче закінчити кар'єру у «Динамо», якщо захоче повернутися, ми чекаємо його у будь-якій якості. Я не відмовив жодній людині, яка хоче працювати на користь «Динамо», - підсумував Суркіс.

Нагадаємо, Суркіс заявив, що у збірній України сидять розумники, які радять, кого ставити, а кого - ні.

Додамо, що Ярмоленко дебютував за «Боруссію».