Суркіс розповів, що за Ярмоленком особисто прилітав президент «Боруссії»

Суркіс розповів, що за Ярмоленком особисто прилітав президент «Боруссії»

Президент київського клубу розповів про деталі переговорів щодо трансферу Андрія.

Ігор Суркіс побажав усього найкращого Андрію Ярмоленку в «Боруссії», а вболівальникам подякував за банер на адресу футболіста.

Як інформує офіційний сайт клубу, на думку президента «Динамо», Ярмоленко зробив усе, що міг, а він зі свого боку зробив усе, що залежало від нього.

«Я йому обіцяв, що він буде грати у топ-клубі, і свого слова дотримав. Усе склалося добре і для клубу, і для футболіста. Ця пропозиція від топ-клубу, яка заслуговувала на увагу. Президент дортмундського клубу виділив час, прилетів до мене на зустріч, ми з ним переговорили, і протягом півтори години вирішили всі питання», - сказав він.

«А коли втручаються різні агенти або не приходять листи до клубу, я взагалі не розмовляю. Не люблю жити чутками. Якщо я хочу когось придбати - надсилаю листа до клубу. Так саме сталося й у нас. У листі президент «Боруссії» попросив призначити зустріч, під час якої ми все обговорили та прийняли рішення», - додав Суркіс.

За його словами, він сказав про це все Андрію, і той був дуже задоволений, адже «Боруссія» - той клуб, у якому Ярмоленко мріяв грати.

«Якщо Ярмоленко захоче закінчити кар'єру у «Динамо», якщо захоче повернутися, ми чекаємо його у будь-якій якості. Я не відмовив жодній людині, яка хоче працювати на користь «Динамо», - підсумував Суркіс.

Нагадаємо, Суркіс заявив, що у збірній України сидять розумники, які радять, кого ставити, а кого - ні.

Додамо, що Ярмоленко дебютував за «Боруссію».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: