Тренер Майкі Гарсії порадив Ломаченку триматися подалі від свого підопічного

Роберт Гарсія

Наставник вважає, що Василь програє Майкі

Відомий американський наставник мексиканського походження Роберт Гарсія в бесіді з порталом EsNews розповів про свої враження від поєдинку за титули WBA і WBO в легкій вазі (до 61,2 кг) між українцем Василем Ломаченком (12-1, 9 КО) і пуерториканцем Хосе Педрасою (25-2, 12 КО).

Окрім того, він висловив думку, що у Василя будуть проблеми з американським проспектом легкої ваги Теофімо Лопесом (11-0, 9 КО).

«Раніше у людей різна думка. Деякі говорили, що він талановитий і знищить Майкі, але після суботнього бою всі змінили свою думку. Я чув лише кількох людей, хто говорить, що Лома переможе Майкі, інші кажуть, що йому варто триматися від Майкі подалі, і я це чую від всіх. Я також це бачу. Потрібно бути реалістом. Так, він дуже талановитий, але Майкі дуже сильний», - заявив тренер.

«Ломаченко добре активізувався, але не «прикінчив» Педрасу. Удари по корпусу паралізують тебе, але Хосе встав. У нього велике серце, він був у хорошій формі та хотів перемогти. Він не переміг, але взяв три-чотири раунди», - продовжив Роберт Гарсія.

«Хто буде наступним суперником Василя? Безумовно, не Майкі. Лома, тримайся подалі від Майкі. Якщо він захоче, він може піднятися у 63,5 кг і побитися з Хосе Раміресом. Також я думаю, що у Ломаченка будуть проблеми з Теофімо Лопесом», - підсумував тренер.