Тренер Майкі Гарсії порадив Ломаченку триматися подалі від свого підопічного

Тренер Майкі Гарсії порадив Ломаченку триматися подалі від свого підопічного
Роберт Гарсія

Наставник вважає, що Василь програє Майкі

Відомий американський наставник мексиканського походження Роберт Гарсія в бесіді з порталом EsNews розповів про свої враження від поєдинку за титули WBA і WBO в легкій вазі (до 61,2 кг) між українцем Василем Ломаченком (12-1, 9 КО) і пуерториканцем Хосе Педрасою (25-2, 12 КО).

Окрім того, він висловив думку, що у Василя будуть проблеми з американським проспектом легкої ваги Теофімо Лопесом (11-0, 9 КО).

«Раніше у людей різна думка. Деякі говорили, що він талановитий і знищить Майкі, але після суботнього бою всі змінили свою думку. Я чув лише кількох людей, хто говорить, що Лома переможе Майкі, інші кажуть, що йому варто триматися від Майкі подалі, і я це чую від всіх. Я також це бачу. Потрібно бути реалістом. Так, він дуже талановитий, але Майкі дуже сильний», - заявив тренер.

«Ломаченко добре активізувався, але не «прикінчив» Педрасу. Удари по корпусу паралізують тебе, але Хосе встав. У нього велике серце, він був у хорошій формі та хотів перемогти. Він не переміг, але взяв три-чотири раунди», - продовжив Роберт Гарсія.

«Хто буде наступним суперником Василя? Безумовно, не Майкі. Лома, тримайся подалі від Майкі. Якщо він захоче, він може піднятися у 63,5 кг і побитися з Хосе Раміресом. Також я думаю, що у Ломаченка будуть проблеми з Теофімо Лопесом», - підсумував тренер.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: