У Харкові відбудеться міжнародний боксерський турнір

Олександр Хижняк також виступить на турнірі

Збірна України буде також представлена провідними бійцями

В квітні поточного року Харків прийматиме черговий масштабний боксерський форум.

Про це повідомляє прес-служба Федерації боксу України.

Після успішного проведеного Чемпіонату Європи 2017, Федерація боксу України організує для українських вболівальників чергову спортивну подію найвищого ґатунку, а саме матчеву зустріч за участю одних з топових боксерських команд світу – Казахстану, Узбекистану та України.

Окрім того, як повідомляє тренерський склад збірної України, очікується також підтвердження ще однієї країни-учасниці турніру.  

Саме наші гості майбутнього боксерського заходу здобували найбільшу кількість нагород на останніх чемпіонатах світу та Олімпійських іграх, а також напрочуд вдало виступали у змаганнях Всесвітньої серії боксу.

Нагадаємо, за підсумками боксерського турніру Олімпійських ігор 2016 року, збірна Узбекистану зайняла перше місце у медальному заліку команд.

Варто зазначити, що збірні команди Казахстану та Узбекистану вже підтвердили свою участь та привезуть до Харкова свої найбільш потужні склади.

В свою чергу збірна України буде також представлена провідними бійцями.

Варто зазначити, що в рамках даної матчевої зустрічі свої перші офіційні поєдинки у 2018 році проведе й найкращий боксер планети минулого року – Олександр Хижняк

Нагадаємо,  за підсумками 2017 року стала найсильнішою командою Європи на домашній першості у Харкові.

Відтепер нашій команді необхідно буде підтвердити свій статус в поєдинках проти найкращих боксерів Азії.