У національну збірну України викликані дев'ять гравців «Донбасу» і п'ятеро гравців ХК «Кременчук»

Фото: Андрій Басевич

Повний список гравців стане відомий пізніше

14 гравців, які виступали в фіналі плей-офф Української хокейної ліги, отримали виклики до національної збірної України.

Чемпіон України донецький «Донбас» делегував в тренувальний табір «синьо-жовтих» дев'ять хокеїстів: воротаря Богдана Дяченка, захисників Кирила Жовніра, Дмитра Ігнатенка, Філіпа Матвієнка та Станіслава Ординського, а також нападників Андрія Денискіна, Віктора Захарова, Віталія Ляльку і Івана Савченка.

Срібний призер УХЛ в сезоні 2017/2018 ХК «Кременчук» буде представлений в національній збірній п'ятьма виконавцями: воротарем Віталієм Власенком, захисником Всеволодом Толстушком і форвардами Антоном Бойковим, Дмитром Чернишенком і Севастьяном Карпенком.

Повний список гравців викликаних на заключний у цьому сезоні навчально-тренувальний збір національної збірної України стане відомий пізніше.

З 22 по 28 квітня збірна України зіграє на чемпіонаті світу в Дивізіоні IB, матчі якого прийматиме литовське місто Каунас.

Суперниками команди Олександра Савицького стануть збірні Литви, Японії, Хорватії, Естонії та Румунії.

Напередодні чемпіонату світу - 16 квітня - українці зіграють товариський матч зі збірною Польщі, яка представляє Дивізіон IA.

Поєдинок відбудеться в столиці Угорщини Будапешті.