Українець Сергій Гузєв відстояв титул чемпіона світу зі змішаних єдиноборств (відео)

Сергій Гузєв святкує перемогу

Водночас, Світлана Гоцик свій титул втратила, програвши представниці Чехії

У суботу, 16 червня, у київському Палаці спорту відбувся масштабний міжнародний турнір зі змішаних бойових мистецтв WWFC 11.

Цього разу у межах змагань пройшло 14 поєдинків, у тому числі три – за титули чемпіона світу за версією WWFC, йдеться в офіційному прес-релізі, який отримав «Главком».

В одній з головних подій турніру 35-річний сумчанин Сергій Гузєв уперше успішно відстояв титул чемпіона у середній вазі (до 84 кг), впоравшись з небезпечним бразильцем Вагнером Сілвою.

Про високий рівень претендента говорив його досвід виступів у найсильнішій промоції світу – UFC.

Уже у першому раунді Гузєв мав можливість записати на рахунок дострокову перемогу, відправивши Сілву у нокдаун, але бразилець зумів відновитися. За підсумками п'яти раундів думки суддів розділилися на користь Сергія.

А от фінальний акорд шоу, що минуло, не порадував українських уболівальників, обернувшись несподіваною поразкою «Птахи Фенікс» Світлани Гоцик, яка проводила другий захист чемпіонського титулу у мінімальній вазі (до 52 кг).

Поєдинок завершився для неї фіаско вже у першому раунді. Претендентка з Чехії Магдалена Сормова рішуче пішла на Гоцик, зблизилася і перевела сутичку у партер, де відразу ж зайняла домінуючу позицію.

Завдавши серію ударів у голову, Магдалена виконала больовий прийом, чим змусила українку постукати по підлозі.