Українець Сергій Гузєв відстояв титул чемпіона світу зі змішаних єдиноборств (відео)

Українець Сергій Гузєв відстояв титул чемпіона світу зі змішаних єдиноборств (відео)
Сергій Гузєв святкує перемогу

Водночас, Світлана Гоцик свій титул втратила, програвши представниці Чехії

У суботу, 16 червня, у київському Палаці спорту відбувся масштабний міжнародний турнір зі змішаних бойових мистецтв WWFC 11.

Цього разу у межах змагань пройшло 14 поєдинків, у тому числі три – за титули чемпіона світу за версією WWFC, йдеться в офіційному прес-релізі, який отримав «Главком».

В одній з головних подій турніру 35-річний сумчанин Сергій Гузєв уперше успішно відстояв титул чемпіона у середній вазі (до 84 кг), впоравшись з небезпечним бразильцем Вагнером Сілвою.

Про високий рівень претендента говорив його досвід виступів у найсильнішій промоції світу – UFC.

Уже у першому раунді Гузєв мав можливість записати на рахунок дострокову перемогу, відправивши Сілву у нокдаун, але бразилець зумів відновитися. За підсумками п'яти раундів думки суддів розділилися на користь Сергія.

А от фінальний акорд шоу, що минуло, не порадував українських уболівальників, обернувшись несподіваною поразкою «Птахи Фенікс» Світлани Гоцик, яка проводила другий захист чемпіонського титулу у мінімальній вазі (до 52 кг).

Поєдинок завершився для неї фіаско вже у першому раунді. Претендентка з Чехії Магдалена Сормова рішуче пішла на Гоцик, зблизилася і перевела сутичку у партер, де відразу ж зайняла домінуючу позицію.

Завдавши серію ударів у голову, Магдалена виконала больовий прийом, чим змусила українку постукати по підлозі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: