Українська хокейна ліга. «Білий Барс» на своєму льоду розгромив МХК «Динамо»

Ударним для підопічних Костянтина Буценка вийшов другий період
Фото: УХЛ

Дублями відзначилися Ярослав Панченко та Юрій Качан

29 грудня у Білій Церкві пройшов один з матчів 26-го туру Української хокейної ліги.

Місцевий клуб «Білий Барс» приймав на своєму майданчику найближчого переслідувача в турнірній таблиці - харківський МХК «Динамо», інформує прес-служба ліги.

На екваторі першого періоду господарі відкрили рахунок. Іван Панов скористався помилкою захисту харків'ян і вивів свою команду вперед - 1:0. Витримавши натиск суперників, хокеїсти МХК «Динамо» несподівано закинули шайбу у відповідь, граючи в меншості - результативний кидок на рахунку Ігоря Худякова.

Нічия на табло протрималася пів-хвилини. Юрій Качан вдало зіграв на добиванні, знову оформивши мінімальну перевагу для «Білого Барса». Через кілька атак білоцерківці покарали команду з Харкова за штрафи - більшість реалізував Ярослав Панченко.

Ударним для підопічних Костянтина Буценка вийшов другий період. Спершу дубль оформив все той же Ярослав Панченко. Потім по голу до свого активу записали Богдан Арабов і Назар Ружніков. Тотальна перевага господарів майданчика вилилася в ще одну шайбу - другий результативний кидок в поєдинку зробив Юрій Качан.

За рахунку 7:1 на користь опонентів динамівці могли сподіватися лише на диво. Гості зуміли трохи скоротити розрив на старті заключної 20-хвилинки. Чердак і Дмитро Халін зробили результат не таким розгромним - 7:3. На останньому рубежі надійно діяв Кирило Кучер. Саме він не давав команді Олександра Кулікова наблизитися харків'янам до суперника.

Останнє слово в грі залишилося за «Білим Барсом». Крапку в розгромі «Динамо» за дві хвилини до фінальної сирени поставив Артем Гребеник. 8:3 - клуб з Білої Церкви зміцнив свою четверту позицію і відірвався від харків'ян на дев'ять пунктів.

Наступний матч 26-го туру чемпіонату УХЛ  відбудеться 30 грудня, в Херсоні: «Дніпро» прийме «Крижаних Вовків». Початок зустрічі о 13:00.

Українська хокейна ліга

Регулярний чемпіонат

«Білий Барс» - «Динамо» 8:3 (3:1; 4:0; 1:2)