Українська хокейна ліга. «Білий Барс» на своєму льоду розгромив МХК «Динамо»

Українська хокейна ліга. «Білий Барс» на своєму льоду розгромив МХК «Динамо»
Ударним для підопічних Костянтина Буценка вийшов другий період
Фото: УХЛ

Дублями відзначилися Ярослав Панченко та Юрій Качан

29 грудня у Білій Церкві пройшов один з матчів 26-го туру Української хокейної ліги.

Місцевий клуб «Білий Барс» приймав на своєму майданчику найближчого переслідувача в турнірній таблиці - харківський МХК «Динамо», інформує прес-служба ліги.

На екваторі першого періоду господарі відкрили рахунок. Іван Панов скористався помилкою захисту харків'ян і вивів свою команду вперед - 1:0. Витримавши натиск суперників, хокеїсти МХК «Динамо» несподівано закинули шайбу у відповідь, граючи в меншості - результативний кидок на рахунку Ігоря Худякова.

Нічия на табло протрималася пів-хвилини. Юрій Качан вдало зіграв на добиванні, знову оформивши мінімальну перевагу для «Білого Барса». Через кілька атак білоцерківці покарали команду з Харкова за штрафи - більшість реалізував Ярослав Панченко.

Ударним для підопічних Костянтина Буценка вийшов другий період. Спершу дубль оформив все той же Ярослав Панченко. Потім по голу до свого активу записали Богдан Арабов і Назар Ружніков. Тотальна перевага господарів майданчика вилилася в ще одну шайбу - другий результативний кидок в поєдинку зробив Юрій Качан.

За рахунку 7:1 на користь опонентів динамівці могли сподіватися лише на диво. Гості зуміли трохи скоротити розрив на старті заключної 20-хвилинки. Чердак і Дмитро Халін зробили результат не таким розгромним - 7:3. На останньому рубежі надійно діяв Кирило Кучер. Саме він не давав команді Олександра Кулікова наблизитися харків'янам до суперника.

Останнє слово в грі залишилося за «Білим Барсом». Крапку в розгромі «Динамо» за дві хвилини до фінальної сирени поставив Артем Гребеник. 8:3 - клуб з Білої Церкви зміцнив свою четверту позицію і відірвався від харків'ян на дев'ять пунктів.

Наступний матч 26-го туру чемпіонату УХЛ  відбудеться 30 грудня, в Херсоні: «Дніпро» прийме «Крижаних Вовків». Початок зустрічі о 13:00.

Українська хокейна ліга

Регулярний чемпіонат

«Білий Барс» - «Динамо» 8:3 (3:1; 4:0; 1:2)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: