US Open. Маррей і Маттек-Сендс виграли змагання в парному змішаному розряді

Фото надане ресурсом btu.org.ua

У Нью-Йорку стали відомі чемпіони Відкритого чемпіонату США в міксті.

На вирішальному тай-брейку Маррей і Маттек-Сендс поступалися 1:4, але далі зуміли взяти шість розіграшів поспіль. Суперники рахунок зрівняли (9:9), після чого два наступні розіграші вибороли американка і британець.

Нагадаємо, що у чвертьфіналі Маррей і Маттек-Сендс у трьох сетах обіграли українку Надію Кіченок з її напарником Веслі Коольгофом з Нідерландів.

33-річна Бетані Маттек-Сендс раніше двічі перемагала у міксті: у 2012 році на Відкритому чемпіонаті Австралії з румуном Текеу, а у 2015-му на Ролан Гаррос зі співвітчизником Майком Браяном. У колекції американки також п'ять титулів у жіночому парному розряді на разом з Люсі Шафаржовою з Чехії.

32-річний Джеймі Маррей виграв два турніри Grand Slam у чоловічому парному розряді: у 2016 році в Австралії і США в дуеті з бразильцем Бруно Суаресом. Маррей також ставав чемпіоном у міксті: у 2007 році на Вімблдоні (з Єленою Янкович з Сербії), а також минулого сезону на Вімблдоні і US Open (зі швейцаркою Мартіною Хінгіс).

У цьому році Джеймі програв у фіналі Вімблдону, де він виступав у дуеті з білорускою Вікторією Азаренко.

US Open - 2018

Grand Slam

Тенісний турнір у Нью-Йорку, США

Мікст

Фінал

Джеймі Маррей / Бетані Маттек-Сендс (Великобританія / США) – Алісія Росольска / Нікола Мектич (Польща / Хорватія) – 2:6, 6:3, 11:9.