В Італії вирішили, що фанати «Динамо» оголосили війну прихильникам «Лаціо»

А сталося це, на думку тамтешніх журналістів, через прапор так званої «ДНР»

Італійський журналіст Маттео Пінчі, який перебуває у Києві, пояснив причини, через які «Лаціо» відмовився продавати своїм фанатам квитки на матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи проти «Динамо».

За його словами, причиною цього стала «війна», нібито оголошена ультрас «Динамо» шанувальникам «Лаціо» після того, як на матчі римлян зі «Стяуа» у Бухаресті у секторі ультрас з'явився прапор так званої «ДНР».

При цьому журналіст робить акцент на тому, що прапор підняв польський, а не італійський фанат.

Як інформує «Динамомания», причина виглядає дивною, адже ультрас «Динамо» не робили жодних офіційних заяв про оголошення війни фанатам «Лаціо».

Також журналіст вказує на те, що ультрас «Динамо» створили невелику антипутінську армію, покликану боротися із сепаратистами на Донбасі.

Так чи інакше, а «Лаціо» залишиться без офіційної підтримки, хоча частина вболівальників прибуде на матч неофіційним шляхом. Для них на НСК «Олімпійський» виділено 4 сектори, а також буде організовано окремий вхід.

Організатори прогнозують присутність на матчі не менше 50 тисяч шанувальників «Динамо», однак до вечора це число може збільшитися.

Нагадаємо, що матч відбудеться у четвер, 15 березня, та почнеться о 20:00 за київським часом.