Володимир Кличко жорстко відповів Тайсонові Ф’юрі за випад на адресу брата

Володимир Кличко не може забути Тайсонові Ф'юрі, що той не дав йому права на реванш
Світлина - Boxrec

Колишні суперники продовжують чіпляти одне одного словесно

З моменту поєдинку колишнього лідера суперважкої ваги Володимира Кличка проти британця Тайсона Ф’юрі, який позбавив українця його корони, минуло майже п'ять років, але боксери як і раніше не можуть забути одне одного.

Зараз Володимир зробив жорсткий випад на адресу британця, який перед цим зачепив його старшого брата Віталія. Всесвітня боксерська рада (WBC) на сторінці в Twitter поцікавився у вболівальників, як би Віталій Кличко показав себе в нинішньому суперважкому дивізіоні. У коментарях під цим постом Ф’юрі заявив, що хотів би провчити і другого брата.

«Хотілося б надерти дупу і йому», - написав Ф’юрі.

У відповідь молодший брат спробував зачепити Тайсона за живе, пригадавши його проблеми з наркотиками і алкоголем після їх бою.

[TWITTER]

[/TWITTER]

«Фани, на жаль, здається, що Тайсон Ф'юрі знову зловживає речовинами. Історія показує, що він опускається до ірраціональних, сексистських та расистських заяв. Правда в тому, що Кличко і «надерти дупу» - це його фантазія. Кличко і біганина або уникнення реваншу – так точніше. Просто скажи «ні», дружок», - відповів Володимир Кличко.