Збірна Італії розглядає три кандидатури на місце головного тренера

Нинішній наставник Джамп'єро Вентура може бути звільнений

Колишній головний тренер «Баварії» Карло Анчелотті і чинний керманич «Челсі» Антоніо Конте розглядаються на посаду головного тренера збірної Італії.

Нинішній наставник Джамп'єро Вентура може бути звільнений навіть у випадку потрапляння національної команди на чемпіонат світу-2018.

Передбачається, що Анчелотті може погодитися замінити Вентуру, оскільки знаходиться без роботи після звільнення з «Баварії», хоча він раніше неодноразово заявляв, що до кінця сезону не розглядатиме варіанти працевлаштування.

Конте нібито розглядається як альтернатива Анчелотті. Вважається, що зростаючі труднощі фахівця в стосунках з керівництвом «Челсі» можуть схилити його до відходу з клубу і роботі зі збірною вдруге.

Проте, найбільш вірогідним варіантом зараз є прихід в національну команду наставника молодіжної збірної Італії Луїджі Ді Бьяджо.

Тренер працює в своїй команді над схемою 4-3-3 і ствержується, що гру в цій варіації хочуть бачити і в дорослій збірній.

Нагадаємо, що Італія програла з рахунком 0:1 перший матч проти Швеції в рамках плей-офф кваліфікації на ЧС-2018. Гра у відповідь відбудеться у понеділок, 13 листопада.