Збірна Італії розглядає три кандидатури на місце головного тренера

Збірна Італії розглядає три кандидатури на місце головного тренера

Нинішній наставник Джамп'єро Вентура може бути звільнений

Колишній головний тренер «Баварії» Карло Анчелотті і чинний керманич «Челсі» Антоніо Конте розглядаються на посаду головного тренера збірної Італії.

Нинішній наставник Джамп'єро Вентура може бути звільнений навіть у випадку потрапляння національної команди на чемпіонат світу-2018.

Передбачається, що Анчелотті може погодитися замінити Вентуру, оскільки знаходиться без роботи після звільнення з «Баварії», хоча він раніше неодноразово заявляв, що до кінця сезону не розглядатиме варіанти працевлаштування.

Конте нібито розглядається як альтернатива Анчелотті. Вважається, що зростаючі труднощі фахівця в стосунках з керівництвом «Челсі» можуть схилити його до відходу з клубу і роботі зі збірною вдруге.

Проте, найбільш вірогідним варіантом зараз є прихід в національну команду наставника молодіжної збірної Італії Луїджі Ді Бьяджо.

Тренер працює в своїй команді над схемою 4-3-3 і ствержується, що гру в цій варіації хочуть бачити і в дорослій збірній.

Нагадаємо, що Італія програла з рахунком 0:1 перший матч проти Швеції в рамках плей-офф кваліфікації на ЧС-2018. Гра у відповідь відбудеться у понеділок, 13 листопада.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: