Зозуля зароблятиме в іспанському «Бетісі» втричі менше, ніж в «Дніпрі»

Екс-гравець «Дніпра» Роман Зозуля розповів подробиці переходу у чемпіонат Іспанії.

Екс-гравець «Дніпра» Роман Зозуля розповів в інтерв'ю «КП в Украине» подробиці переходу у чемпіонат Іспанії і як від цього змінилась його зарплатня.

«Мені завжди подобався чемпіонат Іспанії, а «Бетіс» - хороша команда, з історією. Переговори велися впродовж тижня. З генеральним директором «Бетіса» зустрілися в Мадриді, поговорили, на наступний день я пройшов медогляд. Потім чотири години обговорювали всі нюанси контракту, все-таки для мене це нова країна. У результаті домовилися. Що стосується зарплати, то я не приховую, що вона буде в три рази меншою, ніж в «Дніпрі», - зазначив Роман Зозуля.

Також футболіст додав, що його екс-колега із «Дніпра» Євген Коноплянка, який виступає за «Севілью», постійно перебував із ним на зв'язку. Роман Зозуля додав, що завдяки дружбі із Коноплянкою йому буде легше адаптуватися в Іспанії.

Нагадаємо, іспанський «Бетіс» оголосив про перехід українського футболіста ввечері 27 липня. Роман Зозуля підписав із новим клубом контракт терміном на три роки. До цього футболіст п'ять сезонів виступав за ФК «Дніпро».