Зозуля зароблятиме в іспанському «Бетісі» втричі менше, ніж в «Дніпрі»

Екс-гравець «Дніпра» Роман Зозуля розповів подробиці переходу у чемпіонат Іспанії.

Екс-гравець «Дніпра» Роман Зозуля розповів в інтерв'ю «КП в Украине» подробиці переходу у чемпіонат Іспанії і як від цього змінилась його зарплатня.

«Мені завжди подобався чемпіонат Іспанії, а «Бетіс» - хороша команда, з історією. Переговори велися впродовж тижня. З генеральним директором «Бетіса» зустрілися в Мадриді, поговорили, на наступний день я пройшов медогляд. Потім чотири години обговорювали всі нюанси контракту, все-таки для мене це нова країна. У результаті домовилися. Що стосується зарплати, то я не приховую, що вона буде в три рази меншою, ніж в «Дніпрі», - зазначив Роман Зозуля.

Також футболіст додав, що його екс-колега із «Дніпра» Євген Коноплянка, який виступає за «Севілью», постійно перебував із ним на зв'язку. Роман Зозуля додав, що завдяки дружбі із Коноплянкою йому буде легше адаптуватися в Іспанії.

Нагадаємо, іспанський «Бетіс» оголосив про перехід українського футболіста ввечері 27 липня. Роман Зозуля підписав із новим клубом контракт терміном на три роки. До цього футболіст п'ять сезонів виступав за ФК «Дніпро».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: