Легкоатлетка-красуня Юлія Левченко провела тренування для малозабезпечених дітей. Фотогалерея

Юлія Левченко. Фото НОК України

Спортсменка спеціально приїхала до літнього табору, який розташований під Києвом

З нагоди дня заснування Міжнародного олімпійського комітету, який відзначається 23 червня, срібна призерка світу, чемпіонка ІІ Юнацьких Олімпійських ігор зі стрибків у висоту Юлія Левченко провела тренування для дітей соціальних категорій (діточок з Донбасу, багатодітних родин, малозабезпечених сімей, сиріт) у літньому таборі під Києвом.

До спортивного свята долучилися українські медалісти й учасники минулорічних ЮОІ, кандидати на участь у майбутніх Іграх, інформує сайт Національного олімпійського комітету України.

Зокрема, це – медалісти ІІ ЮОІ-2014 Владислав Грико (спортивна гімнастика) та Анна Красношлик (стрибки у воду), медалісти чемпіонату світу зі спортивної боротьби серед кадетів Оксана Чудик і Владислав Остапенко, чемпіонка Кубків світу зі спортивної гімнастики Діана Варинська.

Олімпійці на чолі з Левченко разом з маленькими учасниками розпочали зустріч з розминки. Після чого присутні взяли участь у різноманітних спортивних активностях, вікторинах та інтелектуальних конкурсах.

Також допомогли їм у цьому призерка Олімпійських ігор зі стрибків у воду Анна Сорокіна, призерки Олімпійських ігор з гандболу Олена Яценко та Олена Цигиця.

Дивіться також: Юлії Левченко – 20. Найяскравіші фото юної надії української легкої атлетики.