Навіть не віриться, що йому 33. Кріштіану Роналду знову показав свій неймовірний прес. Фотогалерея

Португалець знову змусив усіх говорити про себе

Забивши «Манчестер Юнайтед» у матчі Ліги чемпіонів, Кріштіану Роналду підняв футболку та знову показав, наскільки прекрасні його м'язи черевного преса.

Як передає Tribuna.com, Роналду ріс худим і легким. «У мене не було м'язів. Так що в 11 років я прийняв важливе рішення. Вечорами я таємно вибирався зі своєї кімнати, щоб потренуватися», - писав Кріштіану у колонці для The Players' Tribune.

Зміцнення м'язів продовжилося й у «Манчестер Юнайтед», куди він перейшов. У 2009 році таблоїд Daily Star написав, що Роналду робить по 3000 скручувань на прес у день.

У 2016 році куди більш серйозне медіа The Telegraph розповіло іншу історію. Виявляється, через кілька років після переходу в «МЮ» Кріштіану разом із сером Алексом Фергюсоном і його помічником Майком Феланом пішли у клініку зі скаргами на гострі м'язові болі в області живота. Причину вирахували швидко: Кріштіану робив по 700 скручувань у день.

У березні 2017-го Роналду нарешті розвіяв всі легенди про унікальні навантаженнях на прес: «3000 у день? Ні, я не роблю 3000 навіть за тиждень. Я треную м'язи преса 4-5 разів на тиждень, мінімальна кількість скручувань - 200-300. Не треба робити занадто багато, інакше є ризик отримати грижу або проблеми з дисками».

Дотримання принципів дозволяє Кріштіану часто хвалитися тілом. На початку 2016 року він потрапив на обкладинку GQ: посмішка, модель Алессандра Амбросіо за спиною і, звичайно, напружений прес.

Втім, захоплюються не всі. Коли Роналду у 2016 році блиснув пресом на командному фото з роздягальні, легендарний воротар збірної Німеччини Олівер Кан огризнувся: «Останнім часом я бачу прес Кріштіану Роналду частіше, ніж груди своєї дружини».