Навіть не віриться, що йому 33. Кріштіану Роналду знову показав свій неймовірний прес. Фотогалерея

Навіть не віриться, що йому 33. Кріштіану Роналду знову показав свій неймовірний прес. Фотогалерея

Португалець знову змусив усіх говорити про себе

Забивши «Манчестер Юнайтед» у матчі Ліги чемпіонів, Кріштіану Роналду підняв футболку та знову показав, наскільки прекрасні його м'язи черевного преса.

Як передає Tribuna.com, Роналду ріс худим і легким. «У мене не було м'язів. Так що в 11 років я прийняв важливе рішення. Вечорами я таємно вибирався зі своєї кімнати, щоб потренуватися», - писав Кріштіану у колонці для The Players' Tribune.

Зміцнення м'язів продовжилося й у «Манчестер Юнайтед», куди він перейшов. У 2009 році таблоїд Daily Star написав, що Роналду робить по 3000 скручувань на прес у день.

У 2016 році куди більш серйозне медіа The Telegraph розповіло іншу історію. Виявляється, через кілька років після переходу в «МЮ» Кріштіану разом із сером Алексом Фергюсоном і його помічником Майком Феланом пішли у клініку зі скаргами на гострі м'язові болі в області живота. Причину вирахували швидко: Кріштіану робив по 700 скручувань у день.

У березні 2017-го Роналду нарешті розвіяв всі легенди про унікальні навантаженнях на прес: «3000 у день? Ні, я не роблю 3000 навіть за тиждень. Я треную м'язи преса 4-5 разів на тиждень, мінімальна кількість скручувань - 200-300. Не треба робити занадто багато, інакше є ризик отримати грижу або проблеми з дисками».

Дотримання принципів дозволяє Кріштіану часто хвалитися тілом. На початку 2016 року він потрапив на обкладинку GQ: посмішка, модель Алессандра Амбросіо за спиною і, звичайно, напружений прес.

Втім, захоплюються не всі. Коли Роналду у 2016 році блиснув пресом на командному фото з роздягальні, легендарний воротар збірної Німеччини Олівер Кан огризнувся: «Останнім часом я бачу прес Кріштіану Роналду частіше, ніж груди своєї дружини».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: