Тато-військовий приїхав до сина на День народження: зворушливе відео

У руках чоловіка квіти і гостинці для родини
фото: скрін із відео з соцмереж

Дитина щиро зраділа зустрічі з батьком

Військові продовжують захищати Україну від російської агресії. Більшість з них не бачать своїх сімей місяцями. У мережі показали зворушливе відео, на якому боєць ЗСУ неочікувано приїхав до маленького синочка у день його народження. Відповідне відео оприлюднила користувачка TіkTok.

На кадрах видно, як маленький хлопчик біжить на зустріч своєму батькові. Дитина вигукує: «Тату» і кидається в обійми чоловікові у військовій формі. Той міцно обіймає сина і підіймає на руки.

У руках чоловіка квіти і гостинці для родини. На відео вказано, що військовий приїхав до сім'ї всього на день.

Ролик набрав кілька десятків тисяч переглядів. У коментарях українці також зазначали, що не могли стримувати сльози під час перегляду відео. Хтось розповідав свою щемливу історію зустрічі. Усі побажали військовому якомога скоріше повернутися до сина живим і здоровим, а хлопчику – рости у вільній країні.

Раніше ми розповідали історію про військового, який нарешті зустрівся із сином – через декілька місяців розлуки. На відео, яке облетіло мережу та розчулило українців, захисник та маленький хлопчик міцно обіймаються та ніжно заглядають один одному в очі.

Дивіться також: Онучка побачила дідуся-військового після восьми місяців розлуки: зворушливе відео