Українські війська підняли прапор у центрі селища Нью-Йорк на Донеччині (відео)

Українські війська підняли прапор на елеваторі в центрі селища Нью-Йорк
фото: скріншот відео

«Це відео не залишає жодних сумнівів: Нью-Йорк наш, і вистояв лише завдяки героїзму 53-ї бригади»

Військові 2 механізованого батальйону 53-ї бригади вивісили прапор 53-ї бригади на великий елеватор у селищі Нью-Йорк на Донеччині. Відповідне відео бригада оприлюднила в Instagram.

«Нью-Йорк, великий елеватор, що височіє над полем бою, є символом стійкості. І саме на ньому, попри безперервні обстріли, гордо майоріє прапор 53-ї бригади, який було вивішено воїнами 2 механізованого батальйону, під шквальним вогнем артилерії, російський FPV», – уточнили у бригаді.

«Це віде не залишає жодних сумнівів: Нью-Йорк наш, і вистояв лише завдяки героїзму 53-ї бригади. Кожна позиція була захищена з відчайдушною мужністю, кожен воїн бʼється до останнього подиху. Противник не зміг зламати наш дух. Кожна спроба захопити селище розбивається об непохитну рішучість наших солдатів. Прапор, що майорить на елеваторі – це не просто тканина. Це символ нашої перемоги над смертю, над страхом і над ворогом» – розповіла 53 ОМБр.

Військові 12-ї бригади спеціального призначення «Азов» повернули під свій контроль частину селища Нью-Йорк на Донецькому напрямку і деблокували з оточення українських військових.