На Вінниччині з лікарні втік пацієнт, у якого коронавірус

Втікач має відкриту форму туберкульозу та підтверджений Covid-19

6 травня з інфекційного відділення Хмільницької центральної районної лікарні о 15.50 годині втік пацієнт. В чоловіка відкрита форма туберкульозу та підтверджений Covid-19. Відомо, що пацієнт житель с. Війтівці Хмільницького району.

Про це повідомили в одній з груп в соцмережі. Даний факт редакції підтвердили в поліції Вінницької області. Людину розшукують правоохоронці, щоб передати медикам.

Згодом, правоохоронці повідомили, що пацієнта знайшли. Поліцейські викликали бригаду екстреної допомоги щоб доправити його до лікарні.

«Йшов пішки в селі Війтівці. Викликали швидку для госпіталізації. Поліцейські будуть встановлювати, чи контактував хворий з іншими людьми. Правова оцінка буде надана після перевірки всіх обставин», – повідомила керівник відділу комунікацій ГУ Нацполіції у Вінницькій області Анна Олійник.

Нагадаємо, в Україні найбільша кількість хворих зафіксована на Буковині - це 2048 людей. Також у Чернівецькій області протягом останньої доби, 6 травня, зафіксували п'ять нових смертей.