Кількість померлих від Covid-19 в одній області. На перше місце вийшла Буковина

Кількість померлих від Covid-19 в одній області. На перше місце вийшла Буковина

Кількість інфікованих коронавірусом жителів Буковини перевищила дві тисячі, померли 62 особи

За місяць число хворих на коронавірус у Чернівецькій області зросло у 10 разів

У Чернівецькій області за минулу добу 6 травня підтвердили 63 випадки коронавірусної інфекції, загальна кількість хворих перевищила дві тисячі.

Про це повідомив голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук.

«Ми далеко від перемоги. Сьогодні ми маємо велику кількість нових випадків, а саме 63. П’ятеро буковинців померли. 37 пацієнтів одужали», — заявив він.

Станом 6 травня кількість інфікованих коронавірусом жителів Чернівецької області зросла до 2048, померли 62 особи. За словами Осачука, за місяць число хворих зросло у 10 разів.

Він також розповів, що з 12 травня в області планують відкрити для прогулянок парки та сквери, однак атракціони та дитячі майданчики залишаться закритими.

«Також запрацюють магазини непродовольчих товарів, речові ринки, майстерні з ремонту одягу, хімчистки. Власникам цих закладів уже зараз необхідно подбати про дотримання відповідних санітарних умов, а саме про наявність масок та антисептиків, часту дезінфекцію приміщення», - повідомив голова ОДА.

Зазначимо, що Буковина лідирує за кількістю інфікованих Covid-19 в Україні: враховуючи п’ять нових летальних випадків, цей регіон випередив Івано-Франківську область, де від коронавірусу померли 59 осіб.

Як повідомлялося, 5 травня на Буковині вперше одужали більше людей, ніж інфікувалися: коронавірус підтвердили у 37 людей. Водночас 42 пацієнти одужали від Covid-19.

Зазначимо, що у лікарнях Чернівців закінчилися місця для хворих на коронавірус.

Нещодавно на Буковині помер настоятель Храму Святого Архистратига Михаїла УПЦ МП. Батюшка Леонід ще на Великдень проводив Богослужіння у храмі, а вже 24 квітня був госпіталізований до Чернівецької обласної клінічної лікарні з підозрою на коронавірус.

    Коментарі — 0

    Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
    Іде завантаження...
    Показати більше коментарів
    Дата публікації новини: