КДБ таких любить. Росіянам показали характеристику органів безпеки на молодого Путіна

Володимир Путін під час роботи зарекомендував себе як «виконавчий, дисциплінований і сумлінний співробітник»

У документі повідомляється, що з 1975 року Путін перебував на обліку в комсомольській організації Управління КДБ

Центральний державний архів історико-політичних документів Санкт-Петербурга оприлюднив характеристику-рекомендацію Комітету державної безпеки (КДБ) СРСР на нинішнього президента Росії Володимира Путіна.

Документи показали на виставці в честь 90-річчя архіву.

У документі повідомляється, що з 1975 року Путін перебував на обліку в комсомольській організації Управління КДБ. Відзначається, що під час роботи він зарекомендував себе як «виконавчий, дисциплінований і сумлінний співробітник». Також підкреслюється, що майбутній російський президент відповідав за організаційну та спортивну роботу.

«Товариш Путін В.В. постійно підвищує свій ідейно-політичний рівень. Активно займається в мережі партійного навчання. Постійно удосконалює свою професійну майстерність», - йдеться в документі.

Крім того, в характеристиці згадується, що Володимир Путін займається спортом у вільний від роботи час, є майстром спорту СРСР з дзюдо і самбо, а в 1976 році став чемпіоном Ленінграда з дзюдо.

До слова, у 2018 році в архівах Штазі знайшли посвідчення на ім'я президента Росії Володимира Путіна. Прессекретар російського лідера Дмитро Пєсков заявив, що посвідчення відомства НДР дійсно могло бути видано Путіну, оскільки КДБ СРСР і Штазі співпрацювали.

Нагадаємо, аналітик, в минулому радянський розвідник і однокурсник Путіна з інституту КДБ Юрій Швець сказав, що одіозний політик Віктор Медведчук - це агент КДБ зі студентських часів під оперативним псевдонімом «Соколовський» і людина, яка отримала нові можливості відтоді, як стала кумом президента РФ Путіна.