КДБ таких любить. Росіянам показали характеристику органів безпеки на молодого Путіна

КДБ таких любить. Росіянам показали характеристику органів безпеки на молодого Путіна
Володимир Путін під час роботи зарекомендував себе як «виконавчий, дисциплінований і сумлінний співробітник»

У документі повідомляється, що з 1975 року Путін перебував на обліку в комсомольській організації Управління КДБ

Центральний державний архів історико-політичних документів Санкт-Петербурга оприлюднив характеристику-рекомендацію Комітету державної безпеки (КДБ) СРСР на нинішнього президента Росії Володимира Путіна.

Документи показали на виставці в честь 90-річчя архіву.

У документі повідомляється, що з 1975 року Путін перебував на обліку в комсомольській організації Управління КДБ. Відзначається, що під час роботи він зарекомендував себе як «виконавчий, дисциплінований і сумлінний співробітник». Також підкреслюється, що майбутній російський президент відповідав за організаційну та спортивну роботу.

«Товариш Путін В.В. постійно підвищує свій ідейно-політичний рівень. Активно займається в мережі партійного навчання. Постійно удосконалює свою професійну майстерність», - йдеться в документі.

Крім того, в характеристиці згадується, що Володимир Путін займається спортом у вільний від роботи час, є майстром спорту СРСР з дзюдо і самбо, а в 1976 році став чемпіоном Ленінграда з дзюдо.

До слова, у 2018 році в архівах Штазі знайшли посвідчення на ім'я президента Росії Володимира Путіна. Прессекретар російського лідера Дмитро Пєсков заявив, що посвідчення відомства НДР дійсно могло бути видано Путіну, оскільки КДБ СРСР і Штазі співпрацювали.

Нагадаємо, аналітик, в минулому радянський розвідник і однокурсник Путіна з інституту КДБ Юрій Швець сказав, що одіозний політик Віктор Медведчук - це агент КДБ зі студентських часів під оперативним псевдонімом «Соколовський» і людина, яка отримала нові можливості відтоді, як стала кумом президента РФ Путіна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: