Мальтійська авіакомпанія відновить рейси до Києва

Компанія Air Malta кілька років тому вже літала до Києва, проте пізніше припинила польоти

Авіакомпанія Air Malta має намір відновити регулярні рейси з Мальти в Київ з 19 червня. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Відзначається, що рейси будуть виконуватися по вівторках в міжнародний аеропорт "Бориспіль". Тривалість рейсу складе близько трьох годин.

Ціна квитка за найдешевшим тарифом стартує від 190 доларів в обидва боки.

Компанія Air Malta кілька років тому вже літала до Києва, проте пізніше припинила польоти.

Air Malta - авіакомпанія Мальтійських островів. Поєднує Мальту з більш ніж 35 великими містами Європи і Середземного моря.

Раніше прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявляв, що київський аеропорт «Бориспіль» успішно завершив перемовини з лоукост-авіакомпанією Ryanair

Також відомо, що італійська бюджетна авіакомпанія Ernest Airlines з 22 червня поточного року відкриває три нові напрямки з України. Перший рейс – Київ-Болонья, який буде виконуватися двічі на тиждень - у вівторок і суботу. Два нових напрямки відкриваються з аеропорту Львів - у Рим і Мілан-Мальпенса, які будуть здійснюватися тричі на тиждень - по понеділках, середах і п'ятницях. Також Ernest відкриває новий рейс Бергамо-Ібіца, надаючи українцям зручне сполучення з рейсами в Іспанію.