Мальтійська авіакомпанія відновить рейси до Києва

Мальтійська авіакомпанія відновить рейси до Києва

Компанія Air Malta кілька років тому вже літала до Києва, проте пізніше припинила польоти

Авіакомпанія Air Malta має намір відновити регулярні рейси з Мальти в Київ з 19 червня. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Відзначається, що рейси будуть виконуватися по вівторках в міжнародний аеропорт "Бориспіль". Тривалість рейсу складе близько трьох годин.

Ціна квитка за найдешевшим тарифом стартує від 190 доларів в обидва боки.

Компанія Air Malta кілька років тому вже літала до Києва, проте пізніше припинила польоти.

Air Malta - авіакомпанія Мальтійських островів. Поєднує Мальту з більш ніж 35 великими містами Європи і Середземного моря.

Раніше прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявляв, що київський аеропорт «Бориспіль» успішно завершив перемовини з лоукост-авіакомпанією Ryanair

Також відомо, що італійська бюджетна авіакомпанія Ernest Airlines з 22 червня поточного року відкриває три нові напрямки з України. Перший рейс – Київ-Болонья, який буде виконуватися двічі на тиждень - у вівторок і суботу. Два нових напрямки відкриваються з аеропорту Львів - у Рим і Мілан-Мальпенса, які будуть здійснюватися тричі на тиждень - по понеділках, середах і п'ятницях. Також Ernest відкриває новий рейс Бергамо-Ібіца, надаючи українцям зручне сполучення з рейсами в Іспанію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: