У Канаді повалили монументи британських королев (відео)

Протестувальники у Канаді повалили монументи британських королев
Фото: APTN News, @ajplus

Приводом для акції стало виявлення 750 безіменних могил на території католицького інтернату для дітей з корінних народів

У Канаді демонстранти повалили монументи британських королев Вікторії та Єлизавети II. Про це інформує APTN у мережі Твіттер.

Це сталося на акції протесту у Вінніпезі, столиці провінції Манітоба. Приводом для акції стало виявлення 750 безіменних могил на території католицького інтернату для дітей з корінних народів.

Як повідомляють ЗМІ, це не перша така знахідка, але наймасштабніша. За місяць до цього знайшли ще 215 таких могил. Незабаром після цієї знахідки в Канаді згоріли кілька католицьких церков, влада розглядає версію про підпал.

[TWITTER]

[/TWITTER]

Як повідомлялося, Президент США Джо Байден порушив королівський протокол під час зустрічі монарха Єлизавети II із лідерами країн Великої сімки на саміті у Великій Британії. Джо Байден разом із кортежем із 18 автомобілів приїхав на п'ять хвилин пізніше королеви під час зустрічі Єлизавети II із лідерами країн Великої сімки. Згідно з королівським протоколом, монарх Великої Британії має приїжджати на такі зустрічі пізніше глав виконавчої влади.