Українка зняла модель Victoria's Secret для модного журналу: фото

Українка зняла модель Victoria's Secret в бікіні для модного журналу
Фото: harpersbazaargreece

Знімки української фотохудожниці Юлії Горбаченко з'явилися в Instagram-акаунті модного видання

Шведська модель і «ангел» Victoria's Secret Ельза Госк взяла участь в пляжній зйомці нового номера грецької версії журналу Harper's Bazaar і стала героїнею його обкладинки.

Знімки української фотохудожниці Юлії Горбаченко з'явилися в Instagram-акаунті модного видання.

На одному з розміщених кадрів манекенниця позує на тлі моря в роздільному купальнику люксового бренду Louis Vuitton з монограмою марки. З аксесуарів на Хоск - білі сонячні окуляри. 

Її також сфотографували на шезлонгу в смугастому платті Altuzarra з високим розрізом і окулярах Mark Jacobs зеленого кольору.

На іншому знімку знаменитість нахилилася в салон автомобіля в червоному купальнику, і фотограф відобразив тільки її ноги.

Стилістами зйомки виступили Вільям Ногучі (William Noguchi) і Маріанна Леслі (Marianne Leslie), візажистом - Георгі Санд (Georgi Sandev).

У червні ще один український фотограф Саша Самсонова зняла сестру Кім Кардашьян Хлої біля басейну. На опублікованому фото вона лежить із заплющеними очима на бортику басейну в бікіні оливкового кольору. Телезірка також позувала в злитому чорному купальнику з розпущеним волоссям.