Геллер вважає сфальсифікованою «чорну бухгалтерію» ПР, оприлюднену Лещенком

Геллер вважає сфальсифікованою «чорну бухгалтерію» ПР, оприлюднену Лещенком

Геллер розкритикував Лещенка, обвинувативши його в непослідовності

Народний депутат із групи «Відродження» Євген Геллер вважає сфальсифікованими документи про «чорну бухгалтерію» Партії регіонів, які оприлюднив депутат від БПП Сергій Лещенко. Про це він повідомив в інтерв'ю телеканалу «Інтер».
«Це чергова інсинуація... На сьогодні з комп'ютерними технологіями, мені здається, можна намалювати все що завгодно, головне мати бажання - які прізвища й організації куди підставити. Моя думка, що от цими всіма діями дискредитують нашу країну», - сказав депутат.
Він додав, що уважно не вивчав оприлюднені документи.
На його думку, те, що в документах Лещенка присутні депутати і представники різних політичних сил - спроба очорнити українську політику в цілому.
Геллер також розкритикував безпосередньо Лещенка, обвинувативши його в непослідовності.
«У нас же журналісти більше інформовані, ніж навіть народні депутати. Я прочитав спочатку одне - що 2 мільярди є в колишнього заступника СБУ, не пам'ятаю його прізвища. Потім з'являється Лещенко, і колишній заступник СБУ, і говорить: не буде оприлюднювати в інтересах слідства нічого. Потім виходить Лещенко, говорить: у мене є інший список», - сказав депутат.
Нагадаємо, 31 травня Лещенко оприлюднив дані, які свідчать про виділення Партією регіонів великих сум на діяльність партії «Наша Україна» і Комуністичної партії, а також для роботи Центральної виборчої комісії у 2012 році.
За його словами, кураторами фінансової діяльності ПР у 2012 році були Євген Геллер (в минуле скликання входив у фракцію Партії регіонів, у Раді нинішнього скликання – в депутатській групі «Відродження») і екс-депутат Ради Віталій Калюжний.
Сам Геллер 31 травня зареєструвався перед початком ранкового засідання, але не голосував ні на одному голосуванні.
Джерело: Українські новини

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: